The Great Belgian Migration of 2018


BASS IN BELGIË!!

Begin 2018 zal ik naar België verhuizen om met mijn (nu verloofde en snel-tot-zijn) vrouw, Vera Moock, te trouwen en te leven! Ter voorbereiding op dit enorme levensevenement leer ik de taal van het land, althans de hoofdtaal van het Nederlands, vertrouwd met, muziek en nog veel meer. Een van de belangrijkste dingen die ik als muzikant moet doen is om meer te weten en te begrijpen over bands en muzikanten van België die er een impuls hebben gehad, vroeger en heden. Daarmee begint ik mijn blog door deze geweldige en uitstekende artiesten te presenteren, zonder inachtneming van specifieke genres. Ik zal 1 tot zeven Belgische artiesten elke week en soms vaker presenteren. (Klik hier voor de eerste bloginleiding op Stromae)

Verder, om voor te bereiden op een muziekcarrière in het Koninkrijk België, zal ik de dagelijkse activiteiten van muziekcontacten in de omgeving en in heel Europa voortzetten en bevorderen. Dit omvat bands, musici, agenten en management, locaties, studio's en meer. Voel je vrij om mij te contacteren met eventuele informatie in dit verband. Het is inderdaad een spannende tijd en ik zal het allemaal met je delen als de reis uitbreidt. :)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Myke Rock Personal FB Page

© 2020 Myke Rock Belgium (Europe - USA)